Stufat de porc cu farfale

de Valclaudia in Porc, 18 Mai 2014 | 3138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 7-8 fire de ceapa verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de porc cu farfale:

Taiem carnea bucati potrivite ca marime si o punem la prajit in cateva linguri de ulei.

Intre timp curatam si spalam ceapa, apoi o taiem rondele.

O punem in cratita peste carne, adaugam 1 cana cu apa , condimente (sare si piper dupa gust) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si constatam ca si carnea e fiarta suficient.

Punem rosiile pasate, amestecam, presaram marar verde tocat si servim cu farfale (pe care le fierbem urmand instructiunile de pe ambalaj).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc cu farfale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stufat de porc scaldat in sampanie